Copadichromis borleyi Kadango red fin

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 12 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 12 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,40 lei.


Produs nou

5 Produse

Pe Stoc.

50,00 lei

Moderata
208.2 Litri
12-14 cm
Dulce
7.5 - 8.0
24 -26 °C
10-16 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
Lacul Malawi, Africa
Cichlidae

Dimorfism sexual: Masculii sunt mai mari si mai intens colorati decat femelele.

Inmultire: Femela va ingriji icrele tinandu-le in cavitatea bucala (mouthbreeder) timp de aproximativ doua saptamani, timp pe care si-l va petrece ascunsa. Ascunzatorile formate din pietre sunt obligatorii pentru reproducere. Masculii devin agresivi in perioada de inmultire si se recomanda sa se tina un mascul cu trei femele.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa aiba substrat nisipos si ascunzatori formate din pietre, habitat tipic Malawi. Este necesara o filtrare eficienta si schimbari periodice, partiale de apa.

Hranire: este omnivor si necesita o hranire pe masura. Pot fi hraniti cu larve de Chironomidae, inima de vita si hrana congelata, dar dieta trebuie sa contina si parte vegetala, granule si fulgi, spanac.

Comentarii: au un caracter agresiv si sunt teritoriali, atat masculii cat si femelele. Pot fi tinuti in acvariu comunitar impreuna cu alte specii de Cichlidae din Lacul Malawi.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products