Copadichromis azureus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 13 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 13 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,60 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

60,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 6

Moderata
283.9 Litri
12.7-15.2cm
Dulce
7.8 - 8.2
25 -28 °C
8-12 °d
1:2 M:F
redusa
omnivor,hrana vie, fulgi, granule
5-6 ani
Lacul Malawi, Africa
Cichlidae
Dimorfism sexual: masculii au culoarea albastru intens iar femelelesunt gri cu trei pete negre. Juvenilii poseda coloritul femelei insa masculii isi vor schimba culoarea.
Inmultire: Se vor tine intr-un raport de un mascul la 4-5 femele. Femelele vor pastra icrele si puii in gura.
Hranire: nu sunt pesti pretentiosi, accepta pelete, creveti sau Artemia.

Ingrijire: In acvariu se pot adauga si plante insa acestea trebuie sa fie plante dure precum Anubias Sp. Care sa fie fixate de radacini sau crengi submerse. Acvariul trebuie amenajat intr-o maniera tipica Malawi cu multe ascunzatori din piatra inerta si substrat inert. Un acvariu de 115 litri este suficient pentru pesti pana la 10 cm. Pestii mai mari necesita un acvariu mai mare. Specia este relative pasnica si poate convietui cu alte Cichlide Malawi compatibil in ceea ce priveste cerintele.
Comentarii: Acvariul minim necesar este de aproximativ 280 litri, nu sunt foarte greu de intretinut si inmultit. Masculii au o lungime de 16 - 17 cm iar femelele sunt putin mai mici ajungand doar la 12 - 13 cm.

Related Products