Omega One Veggie Flakes

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

1 Obiect

In stoc.

28,00 lei

Un concept revoluționar
Numai fructe de mare proaspete sunt utilizate în formula noastră - este doar atât de simplu! În ultimii 30 de ani, toate celelalte produse alimentare de pește s-au bazat pe făina de pește ca ingredient principal al alimentelor de acolo. Verificați etichetele ingredientelor! Problema cu făina de pește este că aceasta a fost deja procesată și compromisă din punct de vedere nutrițional înainte de a începe să fie transformată într-un aliment de pește. Este apoi procesat din nou! Mâncărurile de pește făcute cu făină de pește vor menține vii în viață, dar necesită proteine ​​marine și grăsimi proaspete pentru ca aceștia să prospere. Asa ca lasa-ti pestele sa se bucure putin de viata, hraneste-te cu Omega One!
O dietă completă. . .
Un gust irezistibil ...
Grăsimi naturale proaspete pentru stimulare puternică a apetitului, bogate în Omega 3 și 6 Hufa's pentru sisteme imune sănătoase și pigmenți naturali cu viață lungă în piele de somon pentru culori vibrante Sistemul de legare a proteinelor revoluționare înseamnă mai puțin amidon / mai multă proteină făcută cu o abundență și o varietate de apă rece dulce marină Proteine ​​pentru o creștere puternicăSpirulina / Veggie Flake Excelent pentru apă dulce și pește marin. Realizat cu Fresh Kelp & Spirulina