Eden 501 External Filter

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,00 lei.


Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

158,00 lei

Specificație

 • Debit maxim: 300LPH
 • Filtru de pre: 280cm3
 • Filtru Bio: 450cm3
 • Chem Filtru: n / a
 • Putere: 5 wați
 • Dimensiuni: 150x90x165mm
 • Eden 511 Filtrul extern este o canistră profesionala , care poate fi utilizata în acvarii de apa dulce și marine. Design -ul său unic și dimensiuni permit o instalare ușoară pe partealaterală a rezervorului, sau chiar în spatele sau sub orice acvariu care se afla in camere mici sau apartamente. Motorul este complet sigilat si protejat termic, dezvoltat cu bine - cunoscut liniște Eden în timpul funcționării, împreună cu o fiabilitate, un consum redus de energie, oferind astfel orice pește deținător performanța ideală a unui filtrare propriu - zis. 
  O caracteristică specială a acestui canistră este dispozitivul de îndepărtare furtun cu sistem integrat de reglare a debitului , care face instalarea și curățarea extrem de simplu și sigur, deoarece nu există absolut nici un risc de a turna apă pe podea , în timpul acestor operațiuni.facilitat deschiderea capului de filtrare și de blocare a face 511 împotriva accesului copiilor mai fiabile decât alte filtre externe de pe piață. 
  Echipat cu sistem de filtrare dublată cu reciclarea biologică internă și ușor de amorsare, filtrul funcționează extrem de silențios prin intermediul picioarelor de cauciuc , care oferă , deasemenea , un plus de stabilitate și de a evita contactul direct cu suprafețele unde este plasat.Un design compact și de economisire a camerei face acest filtru cele mai căutate și utilizate decătre deținătorii de pește de experți din întreaga lume.
 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products