Sicce Whale 120

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 37 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 37 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 7,40 lei.


Produs nou

120-540 l/h

Acest produs nu mai este in stoc

375,00 lei

Cel mai eficient sistem de filtrare NATURAL.

Gama de filtre noi ideale pentru orice acvariu cu un sistem EASY START UP. Cu un volum de filtrare mare acest filtru mentine apa cristalina la orice tip de acvariu, cu o funcționare silențioasă extremă.:

- Concept unic si practic de sistem de auto-amorsare;

- Reglare de debit direct pe tubulatura;

- Gata de utilizat și ușor de reglat: complet cu accesorii și mass-media de filtrare de înaltă calitate incluse;

- Mai multe coșuri plutitoare încăpătoroare pentru medii de filtrare biologică, mecanica si chimica;

- SICCE Energie Effecient Technology (powered by motoare SYNCRA SILENT): cel mai redus consum pentru sisteme de filtrare.

"Pompa Whale", de Roman J., McCarthy JJ (2010):


Un studiu din 2010 a atribuit ca balenele o influență pozitivă asupra productivității piscicole din ocean, în ceea ce a fost numit un "pompă de balena."

Balenele transporta substante nutritive cum ar fi azotul din adâncuri înapoi la suprafață. Aceasta funcționează ca o pompă biologica în sus, din spusele unor oameni de știință ca balene accelerează pierderea de nutrienți în partea de jos.

Ei au observat că această intrare de azot în Golful Maine este "mai mult decât introducerea din toate râurile combinate," unele 23.000 de tone  în fiecare an.

Related Products