Euphyllia paradivisa

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 29 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5,80 lei.


Produs nou

C Aceste elemente sunt importate cu  documente Cites iar valoarea poate creste cu pana la 10 lei

La comanda in 10 zile lucratoare.

239,00 lei

  • Moderata
  • Moderata/ puternica
  • Slab/mediu
  • Oceanul Pacific, Australia
  • 8.1 - 8.4
  • 21-28°C
  • Diverse
  • Calciu, Magreziu, Fosfati, Strontiu
  • Corali

Dimorfism sexual: Sunt hermafroditi.

Inmultire: Se inmultesc sexuat, prin eliberarea oualelor si spermatozoizilor in masa apei, care se vor fertiliza, vor deveni larve si se vor stabili pe substrat, isi vor secreta invelisul de calcar si vor deveni adulti. Modalitatea aceasta este mai greu de reprodus in acvariu insa prin inmultire asexuata, se pot reproduce. Se taie indivizul pe mijloc, obtinandu-se astfel 2 sau 4 parti egale care se fixeaza de substrat si acestea se vor regenera.

Ingrijire: Sunt destul de sensibili si vor trebui aclimatizati lent. O data acimatizati si stabiliti, acestia nu trebuiesc mutati deoarece mutarea ii poate stresa. Prefera acvariile mature, cu pesti si cu aport de materie organica si cu o concentratie mica de nitrati. Prefera curentii puternici, aleatori, deci se recomanda o pompa care sa imite valurile. Se recomanda pastrarea apei curata si astfel este nevoie de schimbari partiale saptamanale, de 5% sau de 10% la doua saptamani.

Hranire: Se hranesc prin doua modalitati. Prima este aceea ca s-a stabilit intre corali si alge o relatie de simbioza, astfel coralul primeste o parte din nutrientii algei. A doua este aceea ca prinde din masa apei diferite particule cu care sa hraneste, particule precum mysis, zooplancton si fitoplancton insa poate fi hranit si cu bucati de peste proaspat sau cu creveti tocati. Daca este hranit o data sau de doua ori pe saptamana vor fi mai colorati si vor creste rapid. Se recomanda ca pompele de apa sa fie oprite in timpul hranirii.

Comentarii: Este un coral agresiv care va urzica atat coralii cat si pestii ce se ating de tentaculele sale. Se recomanda sa fie plantati la distanta de alti corali.

C Aceste elemente sunt importate cu  documente Cites iar valoarea poate creste cu pana la 10 lei

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products