Papiliochromis ramirezi Super Neon Blue Balloon

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Share this

Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

19,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 12

Moderata
56.8 Litri
3.8-5.1cm
Dulce
5.5 - 7.5
23.9-27.8°C
5-12 °d
1:1 M:F
Comun
Carnivor, fulgi, granule, hrana vie
3-4 ani
America de sud
Cichlidae

Taxonomie:Familia Cichlidae, genul Mikrogeophagus
Origine:Venezuela, Columbia, America de Sud
Descriere:Corp usor alungit, frunte curbata, cap mare, aripioare mari, peduncul caudal lung, coada in forma de evantai. Capul este galben-pal, abdomenul roz, restul corpului albastru, irisul rosu strabatut de o dunga neagra.
Talie:6-7cm
Dimorfism sexual:Femela este mai mica, are inotatoarele mai mici si partea ventrala colorata in roz mai puternic
Varietati:Mai multe varietati de Gold si cateva varietati cu aripioare lungi
Habitat:Acvariu bine plantat, cu multe ascunzisuri, lumina difuza, temperatura optima: 22-26C; PH: 6-7; duritate: 0-10dGH (pestele Ramirezi este sensibil la calitatea apei).
Reproducere:Dificila dar cu putina atentie este posibila. Se iau maxim 4 perechi si se pun intrun avariu fara nisip si cu putine plante. Se aseaza pe fundul acvariului ghivece de flori taiate in doua si pitetre joase de dimensiunea unei linguri. Daca avem putin noroc femelele vor depune icrele pe pietre sau in ghiveci dupa care se scoate piatra dar se inlocuieste cu alta. Temeratura apei trebuie sa fie de 26-27 de grade iar icrele vor ecloza in 52 -56 de ore. Dupa eclozare se pune sare in apa cu larve dar o cantitate mica si doar treptat.

Related Products

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: