Apistogramma macmasteri

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Share this

Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

43,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 18

Moderata
75.7 Litri
5-8 cm
Dulce
6.0 - 7.0
24 -27 °C
5-10 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America de sud
Cichlidae

Dimorfism sexual: masculii sunt colorati mai intens decat femelele, sunt mai mici si au inotatoarele dorsala si anala mai alungite decat ale femelelor

Inmultire: Se inmulteste usor, in perechi. Depunerea are loc in mici pesteri, ascunzatori. Ponta poate fi destul de mica mai ales daca perechea este la prima depunere. Femela va prelua sarcina de a pazi ponta si va alunga orice peste intra pe teritoriul sau. Icrele vor ecloza dupa aproximativ trei zile, iar dupa alte patru sau cinci acestia vor inota liber. Puii vor fi hraniti cu nalupi de Artemia la inceput.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie bine plantat si poate avea si lemn scufundat. Ascunzatorile sunt necesare pentru ca masculul poate deveni agresiv cu femela. Iluminarea trebuie sa fie mai slaba deoarece acesti pesti sunt timizi, curentul puternic de apa trebuie evitat. Se pot adauga si frunze uscate pentru a imita mediul sau natural.

Comentarii:Este un peste de talie mica si pasnic, mai putin in perioada de reproducere.

Related Products