Apistogramma agassizi Double Red

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

36,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 15

Moderata
75.7 Litri
5-9 cm
Dulce
6.0 - 7.0
23.9-26.7°C
6-10 °d
1:2 M:F
Rar
omnivor, hrana vie, fulgi, granule
5-6 ani
America de sud
Cichlidae

Dimorfism sexual: nu este dificil de deosebit masculul de femela,  femela este galbena cu o dunga diagonala neagra sub ochii si cu o pata neagra pe lateralul corpului, care poate deveni o dunga longitudinala cand este gata sa depuna icre, are inotatoarele ceva mai scurte, rotunjite si mai uniforme ca si culoare. Masculul este albastru-gri pe partea dorsala si ventrala, cu o dunga longitudinala neagra ce se ingusteaza catre coada, coloratia inotatoarelor difera de la rosu aprins pana la galben-portocaliu pal in functie de morfologie. Caracteristic pentru mascul este culoarea, turcuaz florescent, vizibil mai ales sub o lampa UV. Masculul creste pana la 8cm iar femela pana la 6cm.
Inmultire: Se inmultesc prin icre, in adapostul unor ascunzatori. Se recomanda plantarea densa a acvariului pentru a le permite pestilor mai putin dominanti sa se ascunda.
Hranire: Sunt pesti carnivori, vor fi hraniti cu hrana diversa, atat congelata cat si fulgi si ocazional viermi Tubifex.
Ingrijire: Acvariul poate avea ca substrat, pietris negru. Este recomandat sa existe multe plante pentru a servi, alaturi de ascunzatori din pietre, radacini si crengi, pentru adapost.
Comentarii: Este o specie pasnica (mai putin cand depun icre) si pot fi tinuti in acvarii comunitare. Acvariul trebuie conceput in asa fel incat sa satisfaca nevoile majoritatii cichlidelor pitice. Ca si restul speciilor gin genul Apistogramma, sunt o specie interesanta de observat in perioada depunerii pontelor.

Related Products