Centropyge heraldi

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 18 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 18 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,60 lei.


Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda in 15 zile. Plata anticipat

180,00 lei

 Este o specie raspandita in apele Oceanului Indian. Pestele-Inger Pigmeu Galben, asa cum mai este el denumit, este o specie de pesti care nu trebuie tinuta intr-un acvariu in care mai exista si alti pesti-inger. Daca adaugati intr-un acvariu doua exemplare din aceasta specie, nu veti face altceva decat sa cauzati un conflict pe viata si pe moarte din care numai unul va supravietui. De ce sa aruncati banii pe geam?

    Este un peste pitic suprinzator de frumos. Au un colorit general galben pe tot corpul, cu cateva mici nuante sterse de maroniu in zona din spatele ochilor. Sunt un adaos superb la un acvariu dotat cu recif de corali, datorita faptului ca sunt o specie pasnica, robusta si rezistenta la boli. Isi petrec mai toata ziua ciugulind algele de pe roci. Se recomanda, sa nu mai fie niciun alt peste-inger pitic in acvariu, pentru ca altfel va aparea un conflict violent ce se va solda cu victime.

    Pentru a intretine in bune conditii, un astfel de peste, aveti nevoie de un acvariu cu un volum minim de 115 litri, cu destule locase unde sa se poata ascunde la nevoie si mult spatiu liber, unde sa inoate in liniste. Apa trebuie sa aiba o calitate buna, o gravitatie cu valori cuprinse intre 1.023 si 1.025, o temperatura situata intre 22 si 26°C si un pH care sa se incadreze intre 8.1 si 8.4. La maturitate, acestia ating o lungime de aproximativ 5 pana la 7.5 cm.

    Acesti pesti nu isi schimba in mod radical coloritul, odata cu trecerea de la etapa de puiet la cea de adult. Ei isi petrec mai tot timpul in jurul coralilor si rocilor, pe care le folosesc pentru adapost sau suport pentru hrana lor, algele si zooplanctonul. 

H Prins cu mana, fără otravă

Related Products