Labeo frenatum albino

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

albino rainbow shark

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

10,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
113.6 Litri
10-12 cm
Dulce
6.5 - 7.5
22 -26 °C
8-15 °d
1:1 M:F
Comun
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
10-15 ani
Asia
Cyprinidae

Dimorfism sexual: Sunt foarte dificil de deosebit sexele insa femelele adulte pot avea abdomenul mai pronuntat din cauza icrelor.

Ingrijire: Ingrijire: Poate fi tinut in acvarii mari, cu substrat nisipos si cateva pietre mai mari si tocite de apa din loc in loc. Se recomanda ca acvariul sa fie plantat desi acesta va ataca plantele. Se pot folosi Anubias si Bolbitis. Acvariul trebuie sa aiba mai multe ascunzatori formate din pietre sau crengi si radacini.

Inmultire: Acvariul de reproducere trebuie sa aiba o apa curata cu o temperatura de 26-27°C si o duritate de 8°DG. Pentru o reproducere este necesar sa avem in acvariu 2-3 masculi la o femela. Depunerea icrelor de catre femela se face in substratul acvariului de plante sau pe pietrele asezate in acvariu.

Hranire:Consuma algele uscate, salata verde uscata si frunze de spanac fierte. Nu mananca Cyclopi si dafnii vii din cauza pozitiei gurii. Aceasta specie de pesti culege cu multa pricepere dintre pietrisul sau nisipul de pe fundul acvariului tubifexii morti

Comentarii: se poate asocia in acvariu cu speciile de Danio, Moenkhausia si Helostoma

Related Products