Puntius conchonius blood red

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

22,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
75.7 Litri
7.6-15.2cm
Dulce
7.2 - 7.8
18 -25 °C
5-15 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-4 ani
Asia
Cyprinidae

Dimorfism sexual: Femela este mai mare, mai ales in perioada depunerii icrelor. Masculii sunt mai mici si mai intens colorati, de asemenea vor avea inotatoarele mei lungi.

Inmultire: Se inmultesc prin icre. Acvariul de reproducere poate sa aiba un strat fin se substrat sau san u aiba deloc si cateva plante cu multe frunze, pe cat de mari posibil. Inainte de reproducere trebuiesc hraniti cu hrana de calitate si din abundenta. De obicei depun dimineata, dup ace au fost introdusi in acvariu, deasemenea schimbarea partiala a apei poate induce depunerea icrelor.Adultii vor depune printre plante, dar pentru ca acestia pot manca icrele trebuiesc separati. Dupa circa 24 ore icrele vor ecloza iar  puii pot fi hraniti cu nalupi de Artemia salina. Puii sunt usor de crescut.

Hranire: Sunt pesti omnivori ce vor manca aproape orice tip de hrana, cel putin o data pe saptamana este indicat sa li se ofere hrana vie precum larve de Chironomidae sau Artemia salina.

Comentarii: Pentru popularea unui acvariu acesti pesti se mai pot asocia urmatoarele specii: Puntius Tetrazona, P. nigrofasciatus, Mollienisia, etc.

Related Products