Nanochromis parilus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

46,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 12

Nanochromis parilus este o cichlida pitica din Africa de Vest subțire care a fost cunoscut pentru acvaristi de mai mulți ani . Acesta se găsesc în Congo și Republica Democrată Congo în apele acide , în general, moi . Cu toate acestea , ei sunt , în general, destul de tolerant de condiții de apă în acvariu . De fapt, exista rapoarte de reproducere cu succes a acestei specii în apele cu un pH mai mare de 7,5 .

A
fost istoric multa confuzie cu privire la numele acestui pește , deoarece este adesea confundat cu Nanochromis nudiceps . De fapt, cele mai multe parilus sunt vândute sub această denumire . Nanochromis parilus pot fi identificate de oricine a înotătoarei caudale ( coada ) . În N. parilus jumătatea superioară a caudal este întotdeauna cu dungi orizontal cu alternativ negru , alb și galben .

      
Ca și în cele mai multe Nanochromis , N. parilus prezintă femei burțile umflate foarte mult ca se apropie timpul de reproducere . Întreaga regiune abdominală devine o culoare roșie ca a unei cireșe și se dezvoltă o ovipozitor foarte proeminent . Ele sunt reproducători tipice rupestre și ambii părinți vor participa de multe ori la grija de puilor. Tinerii sunt destul de robusti si cresc destul de repede . Daca au mâncare bună și apă perechea va fi gata să se reproduca din nou. Nanochromis parilus este un interesant peste din Africa de Vest .