Cryptoheros sajica

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

Costa Rican blue eyed cichlid

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

24,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 8

Moderata
132.5 Litri
7.6-10.2cm
Dulce
7.0 - 7.5
22.2-25.6°C
5-15 °d
2:3 M:F
NeobisnuitOmn
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
2-5 ani
America de Sud
Cichlidae

Dimorfism sexual: Masculii sunt mai mari, prezinta o proeminenta nuptiala si sunt putin mai colorati decat femelele. Femelele au inotatoarele mai galbene.

Inmultire: Femela va alege un loc unde sa depuna, de obicei in inetriorul unei ascunzatori tip pestera. Dupa ce icrele au fost depuse aceasta le curata si le aereaza. Puii pot fi hraniti cu nalupi de artemia salina, nu sunt greu de inmultit.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa aiba substrat nisipos sau pietris fin, trenuie sa existe ascunzatori formate din pietre, lemn sau ghivece rasturnate. Plantele nu sunt necesare deoarece acestia le pot manca sau dezradacina. Se recomanda filtrare si oxigenare eficienta si schimbari partiale dese de apa.

Hranire: Pot fi hraniti cu granule pentru cichlide, larve de chironomidae, Artemia, Daphnia sau legume oparite si mazare.

Comentarii: Sunt relativ agresivi mai ales in perioada reproducerii si nu se recomanda asocierea lor cu pesti misi sau pasnici. Pot fi tinuti impreuna cu C. nigrofasciatum sau C meeki.