Thayeria boehlkei

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Share this

Produs nou

penguin tetra

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

7,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Usor
56.8 Litri
5.1-7.6 cm
Dulce
6.0 - 8.0
23 -27 °C
5-19 °d
2:3 M:F
Comun
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: la maturitate, datorita icrelor femelele au abdomenul mai rotunjit decat masculii.

Inmultire: se inmultesc asemanator altor specii de Characidae mici, se introduc intrun acvariu cu o temperatura de 23-24 °C. Se stimuleaza cu hrana din belsug si de calitate, dupa depunerea icrelor adultii se separa de icre si se executa o schimbare de apa deoarece masculii elibereaza o cantitate mare de lapti ce poate altera calitatea apei. Acestea vor ecloza in circa doua zile iar puii sunt mici si necesita hrana microscopica, apa verde fiind ideala.

Hrana: sunt pesti omnivor si vor accepta aproape orice tip de hrana, pe langa granule si fulgi, ocazional se pot hrani cu larve de Chironomidae si Artemia salina.

Ingrijire: acvariul trebie sa fie bine plantat si este indicat sa fie amenajat oferind zone de vegetatie densa si zone libere pentru inot, in centrul acvariului. Acestia vor inota in zig-zag cu capul mai jos decat coada.

Comentarii: sunt pesti pasnici de card si se vor tine in grupuri cat mai mari, se pot combina cu alte specii de Characidae de aproximativ aceeasi dimensiune si cu cerinte similare.

Related Products