Serrasalmus spilopleura Tapajos

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 24 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,80 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

240,00 lei

Moderata
283.9 Litri
20-21 cm
Dulce
5.0 - 7.5
23 -28 °C
10-18 °d
1:2 M:F
Rar
Carnivor, hrana vie
8-15 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: nu se cunoaste inca dinorfismul sexual al acestei specii.

Inmultire: Nu a fost inmultita inca in captivitate.

Ingrijire: Necesita un acvariu bine oxigenat si filtrat, dotat cu mai multe crengi sau radacini submerse, de dimensiuni considerabile si cu substrat nisipos. Iluminarea nu trebuie sa fie foarte puternica, aceasta impreuna cu decoratiunile acvariului vor mai calma pestii care pot fi chiar speriosi. In acvariu pot fi si plante insa aceste trebuie sa fie rezistente la conditii de iluminare slaba, se pot folosi Vallisneria ori Microsorium. Uneori acesti pesti vor ciuguli plantele. Filtrarea apei trebuie sa fie efectuata in asa fel incat sa se realizeze si un curent moderat de pa pe lungimea acvariului. Se recomanda filtrele externe iar daca este posibil si incalzitorul poate fi extern. Se pot folosi pompe suplimentare de apa care sa creeze curenti si miscari ale apei la suprafata pentru o mai buna oxigenare.

Hranire:  Trebuie hranit preponderent cu hrana de origine animala, se poate folosi Artemia, larve de insecte, peste viu sau bucati de peste insa acesta va accepta si granule sau fulgi.

Comentarii: Este o specie agresiva si nu se recomanda acvariilor comunitare, poate fi tinut cu membri ai aceleiasi specii insa acestia pot deveni agresivi daca spatiul este insuficient.

Related Products