Moenkhausia pittieri

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

diamond tetra

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

14,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
56.8 Litri
5-7 cm
Dulce
6.0 - 7.0
24 -28 °C
5-12 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: Masculii au inotatoarele mai lungi, in special cea dorsala, decat femelele.

Inmultire: Se alege o pereche de aceeasi marime si varsta. Multe tentative de inmultire esueaza deoarece pestii nu sunt compatibili. Se introduce intr-un acvariu de reproducere intunecat care se va ilumina treptat, astfel pestii vor fi stimulati sa depuna. Dupa depunerea icrelor adultii se separa de pui. Puii pot fi hraniti cu nalupi de Artemia salina.

Ingrijire: Prefera un mediu mai intunecat si este bine sa fie gazduiti intr-un acvariu cu cateva tufe de plante mari in spate, pe lateral si plante mai mici in fata astfel incat sa ramana mult loc pentru inot. Este recomandat un strat de plante de suprafata, plutitoare care sa lase sa treaca o lumina difuza . De asemenea trebuie acordata o atentie sporita calitatii apei.

Hranire: Sunt pesti omnivori si vor manca aproape orice tip de hrana, granule sau fulgi insa pot, chiar este indicat sa fie hraniti si cu hrana vie precum Artemia salina, larve de Chironomidae si Cyclopi.

Comentarii: Sunt pesti pasnici daca sunt tinuti in grupuri suficient de mari, nu se recomanda asocierea cu pesti ce vor ciupi precum Puntius.

Related Products