Leporinus fasciatus

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Share this

Produs nou

banded leporinus

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

28,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 2

Moderata
283.9 Litri
25.4-30.5cm
Dulce
5.5 - 7.5
23 -27 °C
2-20 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, fulgi, granule
5-8
America de sud
Anostomidae
Dimorfism sexual: nu se cunoaste diferenta dintre mascul si femela.
Hranire: sunt usor de hranit, accepta si hrana uscata precum fulgi sau pelete si hrana vie sau congelata. Se poate suplimenta cu hrana de materie vegetala si Spirulina. Daca nu sunt hraniti sufficient, pot face ravagii printe plante.
Inmultire: inmultirea nu s-a realizat in captivitate.
Ingrijire: Sunt relative dificil de intretin ut sin u sunt recomandati acvaristilor incepatori. Sunt pesti ce cresc repede, ajung pana la 20-30 cm si are obiceiul de a ciupi alti pesti indifierent de marimea lor. Sunt buni saritori, deci acvariul trebuie bine acoperit pentru a nu sari afara din el. Sunt pesti de straul mijlociu al apei.
Comentarii: Sunt relativ pasnici daca au un acvariu suficient de mare. Trebuiesc tinuti cu pesti de talie comparabila cu a acestora sau cichlide mici dar nu cu pesti lenti si cu inotatoare lungi. Substratul acvariului trebuie sa fie pietris fin iar acvariul trebuie sa aiba plante si decoratii. Daca acvariul are alge, acesti pesti isi vor petrece o mare parte a timpului pascand, daca nu, pot manca frunzele si mugurii plantelor.

Related Products