Hyphessobrycon socolofi

Share this

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Produs nou

bleeding heart brazil

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

9,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Usor
56.8 Litri
5-6 cm
Dulce
6.0 - 7.0
23 -27 °C
4-8 °d
2:3 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
2-3 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: femelele sunt mai plinute si mai robuste, masculii sunt mai supli.

Inmultire:Se inmultesc intr-o maniera tipica Characinelor. Se va separa o pereche sanatoasa intr-un acvariu cu plante de suprafata si luminozitate slaba. Este mai usor de mentinut curat in timpul cresterii puilor daca acvariul nu va avea substrat. Depunerea poate fi indusa de scaderea pH-ului la 5,5 si caderea duritatii la 4 dGH, acest lucru este usor de realizat cu filtrare prin turba. Masculii vor incepe un comportament nuptial ce se va finaliza cu eliberarea de catre femela a 300 icre. Dupa depunere, adultii trebuiesc inlaturati iar puii vor fi hraniti cu nalupi de Artemia. Dupa cateva zile acestia sunt suficient de mari cat sa mance fulgi zdrobiti. Trebuiesc hraniti la fiecare cateva ore, fapt pentru care sunt necesare schimbari frecvente de apa.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie bine plantat, folosind fie plante naturale, fie de plastic. Puritatea apei trebuie mentinuta printr-o filtrare corespunzatoare. Substratul pote fi nisipos si se pot adauga si cateva crengi sau radacini submerse.

Hranire: Nu sunt pretentiosi, pot fi hraniti cu granule si fulgi, hrana vie precum Artemia, larve de Chironomidae sau Daphnia.

Comentarii: sunt pesti pasnici si pot fi tinuti cu alte specii de Characidae pasnice. Se recomanda sa fie tinuti in grupuri de minimum sase indivizi.

Related Products