Hemigrammus pulcher

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

 

 

 

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

13,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 37

Moderata
56.8 Litri
3-4 cm
Dulce
5.0 - 6.0
23 -27 °C
5-12 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: Femelele adulte sunt mai mari si au abdomenul mai pronuntat decat masculii.

Inmultire: Pentru inmultirea acestor pesti este necesar un acvariu de reproducere cu apa foarte moale si usor acida. Acvariul trebuie sa aiba multe plante cu frunze fine, moss sau medii de depunere similare. Pestii vor depune icrele seara sau dimineata cand lumina este slaba. Icrele vor ecloza dupa 24 ore iar puii vor putea inota dupa alte 5 zile. Dupa ce puii sunt capabili sa inoate pot fi hraniti, la inceput cu infuzorii, apoi cu nalupi de Artemia salina.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie plantat pe laterale si pe partea din spate, lasand zona centrala libera pentru inot. Substratul trebuie sa fie inchis la culoare. Apa trebuie sa fie bine filtrata si oxigenata. Plantele de suprafata vor umbri anumite zone din acvariu si vor oferi pestilor mai multa siguranta.

Hranire: Prefera hrana vie precum Artemia, Daphnia, larvele de Chironomidae,viermii Tubifex insa pot fi hraniti cu fulgi si pelete din comert.

Comentarii: Sunt pesti pasnici, de card si este bine sa fie tinuti in grupuri cat mai mari, pe masura spatiului. Pot fi tinuti impreuna cu alti pesti pasnici de aceeasi talie.

Related Products