Reduceri!
Hepsetus odoe

Hepsetus odoe

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 10 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 10 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,00 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

100,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 18

Provocator
946.4 Litri
60-70 cm
Dulce
6.0 - 7.5
26 -28 °C
10-18 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie
3-5 ani
Africa
Hepsetidae

Dimorfism sexual: Nu se cunoaste.

Inmultire: Nu au fost inmultiti in captivitate si nu se cunoaste foarte mult despre metoda sa de reproducere.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie mare, lung si spatios si sa aiba mai multe locuri in acre acest peste mare sa se ascunda. Substratul poate fi sormat din nisip sau din pietris fin iar ascunzatorile pot fi confectionate din pietre insa aceste trebuiesc bine fixate pentru a nu putea fi miscate. Se recomanda o buna oxigenare si filtrare a apei si saptamanal trebuiesc efectuare schimbuari de apa de 45% din volumul acvariului.

Hranire: Sunt foarte dificil de obisnuit cu hrana uscata, deci hrana sa de baza va fi vie. Pot fi hraniti cu pestisori, rame, scoici, melci si ocazional inima de vita.

Comentarii: Sunt piscivori si nu vor fi tinuti impreuna cu pesti mai mici decat daca acestia reprezinta hrana. Pot fi tinute mai multe exemplare intr-un acvariu spatios insa ele trebuie sa fie de aceeasi talie. Pot fi tinuti impreuna cu specii de Polypterus, Synodontis sp. si alte Characidae mari, pasnice. Se vor evita asocierile cu Cichlidaele americane agresive.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products