Arnoldichthys spilopterus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

27,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
94.6 Litri
9-10 cm
Dulce
6.0 - 8.0
23 -28 °C
5-19 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-10 ani
Africa
Alestidae

Dimorfism sexual: Masculul are inotatoarea anala curbata.

Inmultire: Adultii se conditioneaza pentru reproducere si apoi se introduc intr-un acvariu de inmultire. Aici ei se vor alerga si vor elibera icrele, imprastiindu-le. Dupa depunere adultii se vor separa deoarece acestia vor manca icrele. Icrele vor ecloza in 30 ore iar dupa alte 24 acestia vor putea inota si vor putea fi hraniti cu nalupi de Artemia.

Ingrijire: Acvariul trebuie amenajat in asa fel incat sa ofere pestilor foarte mult spatiu liber in care sa poata inota, preferabil in partea superioara. Se pot folosi si plamte in amenajare deoarce acestia nu le vor ataca.

Hranire: Nu sunt pretentiosi si pot fi hraniti cu hrana uscata ca hrana de baza insa in vederea reproducerii se recomanda sa fie hraniti cu hrana vie sau congelata.

Comentarii: Este o specie pasnica insa foarte activa si nu se recomanda sa fie tinuti cu pesti timizi. POt fi tinuti impreuna cu alti pesti africani si cichlidae precum Synodontis si Kribensis. Se recomanda sa fie tinuti in grupuri de cel putin 10 exemplare.

Related Products