Parachaetodon ocellatus

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 32 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 32 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 6,40 lei.


Share this

Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

325,00 lei

Denumirea comună: Six spined fluture
Originea: Australia, Oceanul Indian, Indonezia, Noua Guinee, Filipine, Queensland, Marea Chinei de Sud, Sri Lanka, West-Pazific
Dimensiune: 5.91 "- 7,09" (15cm - 18cm)
Temperatura: 71.6 ° F - 82.4 ° F (22 ° C - 28 ° C)
Hrănire: Alge, crustacee, Mysis, zooplancton
Rezervor: 175.98 gal (~ 800L)
Grad de dificultate: numai pentru acvaristi avansati

Parachaetodon ocellatus, de asemenea, denumit în mod obișnuit ca Sixspine fluture sau Kite fluture are patru benzi maro, largi pe corp (5 benzi ca juvenili și 4 ca adulți). Botul este bont. Există un loc ca un ochi negru la baza înotătoarei caudale si cu un ochi fals mai puțin distinct pe înotătoarea dorsală. Adulții au o înotătoare dorsală mai ascuțita.

Parachaetodon ocellatus - dieta naturala este format din alge și crustacee, și, eventual, bureți. Este cunoscut să se hrănească cu polipi corali și nevertebrate mici. Din păcate, aceste pesti frumoase sunt populare în comerț acvariu, deși acestea sunt considerate dificil de a fi păstrati și de hraniti.
Observații:
Butterflyfish nu sunt recomandate pentru acvariile recif pentru ca ei vor alege să mănânce o mare varietate de corali, viermi penati, și alte nevertebrate. Cei mai multi Butterflyfish sunt cunoscuti pentru hranirea cu Aiptaisia, o anemona parazitara.

H Prins cu mana, fără otravă

Related Products