Chelmon rostratus

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 24 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,80 lei.


Share this

Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda in 10 zile lucratoare.

205,00 lei

ngrijire Dificil
Comportament Pasnic
Dimensiune minima acvariu 284 l
Dimensiune maxima 20 cm
Compatibilitate recif Compatibil, in anumite conditii
Dieta Carnivora, pelete, mancaruri pe baza de carne
Arie de raspandire Indo-Pacificul de Vest
Familie Chaetodontidae
Chelmon rostratus (Linnaeus, 1758)
Copperband  Butterflyfish, Beaked CoralfishHrana si alimentatia: Se poate sa necesite mancaruri vii, cum ar fi scoici vii de apa dulce sau scoci negre, cu cochilia deschisa. Oferiti-i peste marin, carne de crustacee, myside si preparate congelate pentru ierbivori. Hraniti de 2-3 ori pe zi.


Compatibilitatea cu acvariul de recif: In general prezinta siguranta pentru coralii moi si coralii duri cu polipi mici. Se poate intampla ca un specimen sa ciupeasca din corali duri cu polipi mari, anumiti corali moi si din zoantide. Majoritatea vor manca glass anemone (specia Aiptasia) si viermi polychaete.


Ingrijirea in captivitate: Este o specie atractiva cu nasul lung care, din pacate, are o rata neregulata de supravietuire in captivitate. Pentru mult acvaristi a fost grea pastrarea lor impreuna cu alte exemplare variate ca rezistenta. Unii se obisnuiesc usor cu noua lor casa, in timp ce altii refuza sa se hraneasca, sau mananca doar hrana vie. Se comporta agresiv cu speciile inrudite, daca nu sunt imperecheati.

H Prins cu mana, fără otravă

Related Products

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: