Qium Cyano Control 500

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,60 lei.


Produs nou

500g

La comanda in 10 zile lucratoare.

235,00 lei

Qium CyanoControl Elimină bacteriile ciano rapid, fără conținut de antibiotice sau alte adaosuri nocive . Pentru rezultate perfecte , vă rugăm să aveti grijă de condițiile optime care se încadrează la tratament . Asigurați-vă că filtrarea și skimming este furnizată în calitate suficientă . Evitați supraalimentarea . Elimina orice reziduu de bacterii ciano dizolvat . PH și NO3 parametri pe o bază regulată . Nu supradozaj . În timpul tratamentului apei din acvariu aceasta poate deveni tulbure . Acest lucru este absolut inofensiv. 

În timpul tratamentului coralii pot pierde sau schimba culoarea , ceea ce este normal . În acest caz , puteți adăuga microelemente sau aminoacizi .

Utilizare de infestare :

Începeți cu CyanoControl 1gr pentru fiecare volum acvariu 100L și de a crește mări cantitatea de 1gr pe zi , până la maxim 5 grame . Se amestecă cu apă luată din acvariu. Folosiți apă de acvariu 500 ml pentru fiecare dimensiune a rezervorului 100L .
Asigurați-vă că Cyano Control este complet dizolvat în apă și nu mai sunt urme rămase .
Se toarnă soluția in bazinul de filtrare sau , în cazul în care nu existenta , direct în fluxul de apă din rezervor . În cazul în care apa devine tulbure , vă rugăm să întrerupeti pana la limpezire.
CyanoControl  tratament timp de cel puțin 2 zile .
Se repetă tratamentul zilnic până când bacteriile au dispărut complet .
Tratament minim de nu mai mult de 14 zile.
Utilizare pentru profilaxia :

De îndată ce infestarea de bacterii a dispărut , sau dacă utilizați ca un tratament profilactic , vă rugăm să folosiți
CyanoControl după cum urmează : Pentru fiecare 100L capacitate acvariu mix 1g CyanoControl cu apă luată din acvariu.
Folositi apa acvariu 100 ml pentru fiecare 100L .
Asigurați-vă că CyanoControl este complet dizolvat în apă și nu mai sunt depozitele rămase .
Se toarnă soluția în pârâu în bazinul de filtrare sau , în cazul în care nu existente , direct în fluxul de apă din rezervor . Se repetă tratamentul zilnic .
Sfaturi de securitate : CyanoControl este liber de antibiotice inofensive pentru oameni și animalele din acvariu. În cazul în care dumneavoastră sau un copil ingera accidental CyanoControl Cu toate acestea , este suficient pentru a spăla cu apă . Vizita un medic este în condiții normale, să nu fie necesar . Cu toate acestea , de îndată ce vă notați orice reacții fizice neobișnuite vizitati un doctor .