Pomacanthus semicirculatus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 38 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 38 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 7,60 lei.


Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda in 15 zile. Plata anticipat

250,00 lei

Ingrijire Moderat
Comportament Semiagresiv
Dimensiune minima acvariu 511 l
Dimensiune maxima 38 cm
Compatibilitate recif Nerecomandat
Dieta Omnivora, fulgi, alge, pelete, hrana congelata si uscata
Arie de raspandire Indo-Pacific
Familie Pomacanthidae

 

Pomacanthus semicirculatus (Cuvier, 1831)
Koran Angelfish, Semicircular Angelfish, Halfcircled Angelfish

Hrana si alimentatia: Dieta variata, incluzand Spirulina si alge marine, ca si mysid shrimp sau creveti congelati si preparate pentru angelfish inalt calitative. Hraniti de cel putin 3 ori pe zi.

Compatibilitatea cu acvariul de recif: Nerecomandat. Va ciupi din nevertebratele sesile, inclusiv coralii duri si moi si mantaua scoicilor.

Ingrijirea in captivitate: Un peste de acvariu excelent, care se gaseste usor in comert si care de obicei o duce bine intr-un bazin bine intretinut. Mananca o mare varietate de mancaruri de acvariu, inclusiv alge - chiar si alge "slime" si cianobacterii - care se depun pe sticla acvariului si pe decor. Specimenele juvenile prezinta un model albastru cu negru si cu alb, tipic pentru unii algelfish indo-pacifici si se deosebesc prin niste inele albe semicirculare, care radiaza convex dinspre coada. Juvenilii pot fi foarte agresivi, si trebuie introdusi ultimii in bazin. S-a intamplat ca acest peste sa traiasca si peste 20 de ani in captivitate.

H Prins cu mana, fără otravă

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products