Pomacanthus imperator adult

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 100 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 100 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 20,00 lei.


Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda in 15 zile. Plata anticipat

780,00 lei

Ingrijire Moderat
Comportament Semiagresiv
Dimensiune minima acvariu 511 l
Dimensiune maxima 38 cm
Compatibilitate recif Compatibi, in anumite conditii
Dieta Omnivora, fulgi, alge, pelete, hrana congelata si uscata
Arie de raspandire Indo-Pacific
Familie Pomacanthidae


Pomacanthus imperator (Bloch, 1787)
Emperor Angelfish

Hrana si alimentatia: Dieta variata, incluzand Spirulina si alge marine, ca si mysid shrimp sau creveti comgelati si preparate pentru angelfish inalt calitative. Hraniti de cel putin 3 ori pe zi.

Compatibilitatea cu acvariul de recif: Va ciupi din coralii duri cu polipi mari, unii corali moi (de ex. Xenia) si din mantaua scoicilor tridacnide. De obicei se pot tine impreuna cu corali duri cu polipi mici si cu corali moi mai nocivi.

Ingrijirea in captivitate: Unul dintre  membrii cu adevarat sclipitori ai acestui gen. Exemplarele juvenile si adultii de talie mica sunt buni locuitori ai acvariului, desi indivizii mai mari cateodata nu se hranesc bine si sunt sensibili la o varietate de paraziti. De asemenea, adultii au tendinta de a-si pierde culorile si pot dezvolta eroziunea capului si a liniei laterale. Va avertizam ca la tranzitia juvenililor in adulti, culorile s-ar putea sa nu aiba aceeasi stralucire ca in natura. Se poate ca tranzitia sa nu fie chiar completa sau culorile finale ale adultilor sa fie palide. Trebuie sa li se ofere o dieta variata, cuprinzand mancaruri imbogatite cu vitamine si mancaruri stimulatoare ale coloritului.

H Prins cu mana, fără otravă

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products