Holacanthus tricolor

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5,40 lei.


Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda in 15 zile. Plata anticipat

230,00 lei

Holacanthus tricolor
Ingrijire Dificil
Comportament Semiagresiv
Dimensiune minima acvariu 379 l
Dimensiune maxima 20 cm
Compatibilitate recif Compatibi, in anumite conditii
Dieta Omnivora, fulgi, alge, pelete, hrana congelata si uscata
Arie de raspandire Atlanticul tropical de vest
Familie Pomacanthidae

 

Rock Beauty Angelfish

Hrana si alimentatia: Mancator de bureti care are adesea dificultati in a se obisnui cu mancarurile de acvariu. Incercati hranirea cu materii vegetale, carnuri, si ocazional, portii speciale pentru angelfish cu continut de bureti marini. Hraniti de 3 ori pe zi.

Compatibilitatea cu acvariul de recif: Va ciupi din nevertebratele sesile, inclusiv din coralii duri si moi si din mantaua scoicilor tridacnide.

Ingrijirea in captivitate: Spre deosebire de alti angelfish Holacanthus, specia Rock Beauty adulta va pieri de obicei in lipsa dietei sale normale, orientate pe bureti. Se va hrani timp de multe luni si va arata bine, apoi va incepe dintr-odata sa-si piarda culoarea si sa slabeasca, fiind posibila si aparitia unei pete intunecate in varful capului. Ocazional, cate un exemplar o va duce bine, mai ales daca i se ofera hrana pe baza de burete marin, dar majoritatea vor pieri. Exemplarele tinere de Rock Beauty o vor duce mai bine in acvarii decat adultii, dar la ei apare o alta problema: o parte din hrana lor si-o iau din mucusul altor pesti si prin urmare vor hartui permanent conlocuitorii bazinului si-i vor ciupi.

H Prins cu mana, fără otravă

Related Products