Apolemichthys xanthopunctatus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 195 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 195 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 39,00 lei.


Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda in 15 zile. Plata anticipat

1 765,00 lei

În apele Oceanului Pacific Central trăieşte cel mai frumos exemplar de peşte-înger din lume. Deosebit de atractiv, datorită coloritului său uimitor, peştele-înger a ajuns să fie preţuit de toate acvariile şi magazinele cu tematică marină din lumea întreagă.

Aşa este cazul centrului Doory Pets din Gauteng, Johannesburg (Africa de Sud), unde se află ceea ce ar putea fi cea mai frumoasă specie de Apolemichthys xanthopunctatus pe care am văzut-o vreodată într-un acvariu.

Dorry Pets are o mulţime de lucruri pentru acvarii, de la peşti şi mâncare uscată pentru ei, până la plante de apă dulce, pentru a face orice fan al acvariilor să înnebunească de plăcere. Dar dintre toate lucrurile pe care le putem vedea acolo, peştele lor "alfa" este, în mod clar, acest "înger al acvariilor", şi anume Apolemichthys xanthopunctatus.

Acest specimen deosebit de fin are o mulţime de caracteristici superbe: un albastru reflectorizant pe faţă şi în jurul gurii, aripioarele negre sunt asemenea nopţii, pictate pe margini cu un albastru metalizat extrem de contrastant. Calitatea cea mai importantă a acestui peşte este corpul galben strălucitor, cu pete gri pe fundal, aranjate în dungi mici şi regrupate interesant până în jurul feţei. Petele de aur îi conferă aspectul de a fi stropit cu sclipici. Acest aspect ţipător este "dramatizat" de buzele albastre-violet, pata neagră din frunte şi de aripioarele negre, cu dungi albastre.

Un singur exemplar de peşte-înger poate fi reperat într-un rezervor de cel puţin 500 de litri, datorită culorilor vibrante care îl fac repede vizibil. Peştele face parte dintr-o categorie de vertebrate foarte fragile şi liniştite, de unde şi numele de "Apolemichthys xanthopunctatus"

H Prins cu mana, fără otravă

Related Products