Apolemichthys trimaculatus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 40 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 40 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 8,00 lei.


Produs nou

H Prins cu mana, fără otravă

La comanda in 15 zile. Plata anticipat

325,00 lei

Ingrijire Dificil
Comportament Semiagresiv
Dimensiune minima acvariu 284 l
Dimensiune maxima 25 cm
Compatibilitate recif Nerecomandat
Dieta Omnivora, pretentios
Arie de raspandire Indo-Pacific
Familie Pomacanthidae

 

Apolemichthys trimaculatus (Lacepede, 1831)
Flagfin Angelfish, Threespot Angelfish

Hrana si alimentatia: Dificil de hranit. Este un peste mancator de bureti care adesea nu reuseste sa se adapteze conditiilor de acvariu. Incercati sa-l hraniti cu portii de hrana congelata pentru angelfish cu continut de bureti, cu artemia imbogatita cu vitamine si cu mysid shrimps, ca de asemenea si cu ierburi din belsug, cum ar fi preparate congelate pentru ierbivore si alge marine. Hraniti de cel putin 3 ori pe zi.

Compatibilitatea cu acvariul de recif: Nu se recomanda. Ciupeste  nevertebratele sesile, printre care coralii duri si moi, si din mantaua scoicilor.

Ingrijirea in captivitate: De obicei, acest peste minunat nu o duce bine intr-un acvariu domestic. Sansele unei ingrijiri reusite cresc intr-un sistem de tip recif, in care se afla multe pietre vii incrustate cu nevertebrate din belsug. Exemplarele mai tinere au tendinta de a se adapta mai bine, iar cele din alte areale decat Filipine tind sa aiba rate de supravietuire mai ridicate. In mod normal, nu este foarte agresiv fata de speciile neinrudite, dar se poate lupta cu speciile strans inrudite cu el. Doar un singur exemplar ar trebui introdus in bazin. La inceput poate fi destul de timid si trebuie sa aiba la dispozitie ascunzisuri bune.
H Prins cu mana, fără otravă

Related Products