Schistura balteata

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

3 orange banded sumo loach

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

23,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
94.6 Litri
7-8 cm
Dulce
6.0 - 8.0
22 -24 °C
5-12 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
Asia
Balitoridae

Dimorfosm sexual: nu se cunoaste o metoda de sexare in mod vizual.

Inmultire: Nu su fost inmultiti in captivitate inca.

Ingrijire: acvariul trebuie sa fie amenajat in asa fel incat sa ofere pestilor ascunzatori in care sa se rtraga. Se pot folosi pentru a decora acvariul crengi, radacini si pietre. Substratul trebuie sa fie nisipos pentru a permite pestilor sa sape. Filtrarea si oxigenarea trebuie sa fie eficiente iar lumina puternica pentru a simula cursurile mici de apa pe care le populeaza in mod natural.

Hranire: Se pot hrani cu Artemia, Daphnia si larve de Chironomidae sau chiar granule si fulgi. Se recomanda sa nu fie hraniti foarte mult deoarece sunt pesti foarte lacomi.

Comentarii: Sunt o specie relativ pasnica insa se va evita asociere cu specii lente si cu inotatoare lungi, deasemenea cu speciile agresive si foarte active. Pot fi tinuti impreuna cu specii din genurile: Devario sp, Rasbora sp, Puntius sp , Mystacoleucus si Danio sp

Related Products