Myxocyprinus asiaticus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 17 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,40 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

177,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 15

Dificil
567.8 Litri
88.9-101.6cm
Dulce
6.0 - 7.5
18 -23 °C
6-10 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
8-15 ani
Asia
Catostomidae

Dimorfism sexual: sunt dificil de sexat cand sunt mici insa masculii adulti vor avea un colorit rosu puternic in perioada reproducerii dar femelele vor fi mai pale.

Inmultire: nu se cunosc cazuri de inmultire cu succes a acestei specii in captivitate. In natura migreaza amonte in cursuri de apa rapide in primavara si revin in raurile mari toamna.

Ingrijire: Nu este la fel de importanta amenajarea acvariului pe cat este calitatea apei. Totusi acesti pesti vor arata superb intr-un acvariu ce va imita un curs lent de apa cu substrat nisipos si pe alocuri pietre mari, tocite de apa si cateva crengi sau radacini submerse. Filtrarea si oxigenarea apei trebuie sa fie foarte eficiente, deasemenea se poate monta o pompa pentru a crea un curent de apa in acvariu.

Hranire: pot fi hraniti cu hrana vie sau congelata precum larve de Chirronomidae, Daphnia si Artemia, crustacee mici si rame.

Comentarii: Sunt pesti pasnici, pot fi tinuti impreuna cu alte cyprinide, characide si catfish de talie mare

Related Products