Mastacembelus pancalus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

yellow tail eel

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

22,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 7

Moderata
283.9 Litri
95-100 cm
Dulce
6.0 - 8.0
24 -28 °C
5-19 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule
8-10 ani
Asia
Mastacembelidae

Dimorfism sexual: Femelele au abdomenul mai pronuntat, mai ales in perioada de reproducere.

Inmultire: Ocazional a fost inmultit in acvariu dar acest lucru s-a intamplat accidental si nu se cunosc detaliile.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie dotat cu multe locuri in care sa se ascunda deoarece acest peste va sta retras in timpul zilei, in acest sens se pot polosi pietre, crengi si radacini sau chiar tuburi de PVC. Substratul folosit trebuie sa fie nisipos deoarece acest peste se va ingropa. Iluminarea trebuie sa fie difuza si se pot folosi plante de suprafata, iluminarea slaba va incuraja pestele sa iasa din ascunzatori chiar si in timpul zilei. Acvariul trebuie sa aiba capac deoarece este posibil sa scape.

Hranire: Este un peste carnivor si poate fi hranit cu creveti, rame, pesti, unele exemplare vor accepta si hrana de origine vegetala dar acest lucru se intampla rar.

Comantarii: Este un peste pasnica daca este tinut cu alti pesti suficient de mari incat sa nu fie mancati. Este bine sa nu se tina in grupuri mai mari de cinci exemplare.

Related Products