Leiocassis siamensis

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Produs nou

bee cat

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

18,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
75.7 Litri
15.2-12.7cm
Dulce
5.8 - 7.8
20-25.6°C
6-10 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule
4-6 ani
Asia
Bagridae

Dimorfism sexual: Nu este confirmat dar este posibil ca masculul sa aiba o papila genitala mai alungita.

Inmultire: Nu s-a realizat inmultirea in acvarii din motive legate de spatiu, insa a fost inmultit in iazuri pentru consum si acvaristica.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie mare, slab iluminat, cu multe ascunzatori, fie crengi, radacini, lemn scufundat sau chiar bucati de tevi de plastic de dimensiune potrivita. Obiectele de decor trebuie sa fie bine ancorate sau foarte grele pentru ca pestele sa nu le poata muta. Este necesar un fultru biologic foarte eficient pentru a face fata unui peste de asemena dimensiuni.

Hranire:Din fericire nu este pretentios si mananca atat hrana uscata sub forma de tablete cat si hrana vie, creveti, scoici, rame, melci, peste.

Comentarii: Se recomanda sa fie tinut singur deoarece este foarte teritorial si va omori sau va incerca sa omoare orice alt peste, chiar si mai mare. Este necesara multa atentie atunci cand se manevreaza obiectele din acvariu deoarece se cunosc cazuri cand a fost atacat chiar posesorul.

Related Products