Gymnothorax tile

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 20 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 20 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,00 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

208,00 lei

Mărimea medie a adulților de peste : 60 cm / 24 cm

Locul de origine : Indo - Vest din Pacific : Insulele Andaman în Filipine și Indonezia . Acesta nelocuit estuarele râurilor și zonele de coastă , condiții salmastre .

Configurare Tank tipic : tigla Gymnothorax cu ușurință sunt : subliniat dacă nu mediului de drept este prevăzut . Revedeți : Cea mai importantă parte a Crearea acestui mediu este de a crea o mulțime de ascunzători pentru anghila ca beciuri . Este esențial ca fundul acvariului este acoperit în nisip ca peștele  Adesea Petrece timp stand în substrat . Pietriș nu este recomandat ca muchiile ascuțite pot deteriora pielea anghilei . Capacul rezervorului trebuie să se potrivească bine și să fie foarte greu pentru ca ea va cauta evadarea.

Recomandat Aquarium minima Capacitate : 120 galoane / 450 de litri

Compatibilitate : tigla Gymnothorax îi place să se hrănească cu pești de obiectiv natură nu va ataca obicei Orice pește prea mare pentru a fi considerate produse alimentare . Având în vedere dimensiunea adult TOTUȘI , colegii din rezervor trebuie să fie alese foarte atent .
Este foarte fericit în compania TIC propriu gen și este mult mai încrezător și de ieșire de multe ori atunci când este păstrat în acest fel . Un grup de teză păstrat într-un rezervor mare face în mod adecvat o priveliște spectaculoasă .

Temperatura : 24-28 grade C

Chimia apei : pH 7.0-9.0

Hrănirea : Ele sunt considerate o specie dificil să se alimentare în captivitate , în realitate, nu e prea greu dacă sunt îndeplinite cerințele de bază.  Atunci când este păstrat în apă dulce În general, este mult mai multe dificcil  pentru a induce să se hrănească decât dacă sunt menținute în apa salmastră sau condiții marine . Ele arată un interes mai amre pentru hrana vie. cum ar fi creveți de rau. Creveți și pește alb : cum ar fi pești lance sunt alimentele preferate, midii și alte alimente crude sau congelate . Alimente uscate sunt foarte rar acceptate .

Related Products