Gyrinocheilus aymonieri

Share this

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Produs nou

algae eater

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

9,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Usor
132.5 Litri
12.7-27.9 cm
Dulce
6.5 - 8.0
23.9-27.8°C
5-18 °d
1:1 M:F
Foarte comun
Omnivor, granule, fulgi
2-5 ani
Asia
Gyrinocheilidae

Dimorfism sexual: femelele sunt mai plinute decat masculii.

Inmultire: este nevoie de multa rabdare si noroc. Pentru a-i inmulti incercati sa reproduceti habitatul lor natural, cu multe plante. Vor depune icrele iar puii vor aparea dupa 2-3 zile, acestia vor manca alge si hrana scufundata.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie bine plantat, cu substrat nisipos si presarat cu pietre plate, mari si tocite de apa, unde se vor instala algele. In acvariu se pot adauga crengi sau radacini submerse pentru a crea zone umbrite unde pestii sa se ascunda.

Hranire: nu sunt ierbivori exclusivi, vor manca si fulgi sau granule din comert, aufwuchs, uneori chiar Artemia sau larve de Chironomidae. Desi se vand ca solutie pentru algele din acvariu acestia nu sunt foarte eficienti sau daca sunt bine hraniti chiar vor ignora algele.

Comentarii: sunt pasnici cand sunt mici dar pe masura ce cresc devin din ce in ce mai agresivi, pot fi tinuti in acvarii comunitare sar este indicat sa se evite asocierea cu specii lente si cu inotatoare lungi. Pentru partea superioara a acvariului se pot adauga pesti din urmatoarele genuri: Danio, Devario, Puntius, Rasbora. In acvariu CAE trebuie adaugat ultimul pentru a nu putea sa isi dezvolte instinctul de teritorialitate.

Related Products