Phractocephalus hemioliopterus

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.


Produs nou

red tail cat

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

61,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 5

Dificil
3785.4 Litri
127-152.4cm
Dulce
5.5 - 7.0
21.1-24.4°C
9-10 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule
2-10 ani
America de Sud
Pimelodidae

Dimorfism sexual: Necunoscut, este aproape imposivil de sexat.

Inmultire: Nu s-a efectuat inca in acvariu.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie mare si sa aiba suficient spatiu de inot, deasemenea pestii acestia au nevoie de ascunzatori deoarece daca lumina este prea puternica nu vor fi activi si se vor ascunde. Iluminarea trebuie sa fie slaba si substratul trebuie sa fie nisipos sau pietris fin. Acvariul poate fi decorat cu radacini sau crengi submerse si cu pietre tocite de apa.

Hranire: Sunt o specie omnivora si prefera hrana de origine animala, in special viermi. Pot fi hraniti cu aproape orice tip de hrana vie sau congelata precum Artemia, larve de Chironomidae sau rame.

Comentarii: Sunt in general pasnici si pot fi tinuti in acvarii comunitare impreuna cu alti pesti de aceeasi talie sau mai mari. Ocazional vor ciupi inotatoarele semenilor lor, nu se recomanda asocierea cu specii mai mici deoarece acestia vor fi considerati hrana.

Related Products