Osteoglossum bicirrhosum

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


Produs nou

silver arowana

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

89,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 3

Provocatoare
946.4
80-90 cm
Dulce
6.0 - 7.2
24 -28 °C
3-10 °d
1:1 M:F
Comun
Carnivor, hrana vie
8-25
America de sud
Osteoglossidae

Dimorfism sexual: ?
Inmultire: Patinti grijulii, pastreaza icrele si adapostesc puii in gura, puii cresc greu. Nu se poate reproduce in acvarii din cauza marimii pestilor, insa inmultirea a fost realizata cu rezultate favorabile in crescatorii, in iazuri.
Ingrijire: Fiind o specie de talie mare (max 90cm), necesita un acvariu pe masura, minimul 200 litri, dar pe masura ce pestele creste, si acvariul trebuie sa fie schimbat cu unul mare, astfel pentru o arowana adulta sunt necesari circa 1.13m3  (1130 litri). Arowana necesita apa curate, se recomanda sifonarea si schimbarea partiala a apei in mod frecvent.
Acvariul trebuie sa aiba foarte mult spatiu de inot, decorul fiind suplimentar
Hranire: Sunt pesti carnivori, in natura se hranesc cu insete, raci, pesti, rame si amfibieni mici insa acestia pot accepta si hrana congelata sau uscata. Este foarte important ca hrana sa fie diversa. Pentru a accentua rata de crestere a acestor pesti este necesara hranirea lor in cantitati mici, de mai multe ori pe zi.
Comentarii: Aceasta specie de peste sare frecvent din apa asa ca este obligatoriu ca acvariu sa aiba capac. Arowana pot fi tinuti cu alte specii mari, astfel incat aceasta sa nu le poata manca. Multi indivizi devin agresivi asupra propriei specii mai ales daca spatial este mic.

Related Products