Hypoclinemus mentalis

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 20 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 20 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,00 lei.


Produs nou

flounder

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

208,00 lei

Masculi marime: 20.0 cm , Femele : 20,0 cm
Original America de Sud , bazinul Amazonului ( cu excepția Rio Tapajos și Xingu ) , bazinul Orinoco , și bazinul râului Essequibo .
Temperatura de 22 ° C la 28 ° C
pH 6.0 6.8
Duritate  De 4 ° până la 10 ° de GH GH

Descriere Acest corp complet aplatizat , care caracterizează reprezentanții acestei familii . Culoarea de fundal este maro bej cu câteva puncte negre . Cu observarea detaliată , se poate observa cu ușurință o multitudine de fire pe partea din spate a peștelui . Ochii sunt aproape și proeminenti deasupra corpului , care permite să se distingă când sunt îngropati în substrat . Aripioarele sunt dispuse pe întreaga lungime a corpului .  Burta este alb lăsând sa se vada unele organe vitale .
Speranța de viață
Comportamentul Comportamentul social inter-și intra- specifice excelent . Acvariu ar trebui să ofere o suprafață mare de nisip non- abraziv . Este important să se asigure distribuirea calitatii alimentelor și de controlarea concurenței potențiale . Atentie la coabitare cu Callychthydés și Loricariidés prea agitati și uneori agresivi . Talpa nu va ezita să se mute flutura aripioarele lor la suprafață, dar , de asemenea, pe sticla acvariului . Activitatea este atât de noapte cat si diurna . Animalele sălbatice  trebuie să fie aclimatizarea cu hrana vie sau congelate . Apoi, unele comprimate vor fi acceptate .

Igienă impecabilă ar trebui menținuta pentru ca animalele par a fi susceptibile la infecție .  

Schimburile de apa ( 10 % saptamana recomandat )

Related Products