DVH Filtersock Holder

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,20 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

110,00 lei

Primul nostru filtru produs pentru piata acvaristicii, Hang-On Filtersock Mount . Setul include 2 adaptoare, unul pentru 10cm (4 inch) filtersock și una pentru șosete 18cm (7 inch) filtru. Este foarte ușor de instalat și foarte ușor de a lua atunci când este necesar pentru a schimba un filtersock. Setul va atârna pe socket de până la 2,5 cm (1 inch) lățime.

Filtersocksunt cele mai eficiente și convenabile filtre sub formă de filtrare mecanică. Ele  îndepărtează excesul de alimente, resturi, deșeuri organice, praf, detritus și alte particule. Înlăturarea acestor particule din coloana de apă va reduce cantitatea de materie organică care produce amoniac și alte substanțe nedorite în acvariu.
Se filtrează șosete de asemenea, ajuta la prevenirea disiparii unor obiecte mai mari, cum ar fi nisip, crabi, melci, etc daunatoare la motoarele de pompe. utilizarea filtersock regulat va reduce nivelurile organice si ca rezultat apa clara.

Specificații:
* Ușor de instalat.
* Ușor pentru a elimina întregul set de curățare sau mentenanței.
* Fabricat din ABS prima calitate, produse în conformitate cu GB / T19001-2000 - ISO9001: 2000, cerințele HSPM / RoHS.
* Recipientul set 5 părți: 1 Hang-On montare, 1 adaptor de 10 cm (4 inch) filtersock, 1 adaptor de 18 cm (7 inch) filtersock, 2 șuruburi din plastic pentru nivelare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: