Pret redus!
Sera Bakto Tabs

Sera Bakto Tabs

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Produs nou

275 tab

Acest produs nu mai este in stoc

23,70 lei

-5%

24,95 lei

Tablete de hrană pentru sănătatea peştilor. Sunt ideale pentru tratarea următoarelor simptome: abdomen umflat, solzi zbârliţi, ochi exoftalmici.

Instrucţiuni de folosire:

Hrăniţi peştii de două ori pe zi timp de 7 zile mai mult dacă este necesar, cu Sera Bakto Tabs, în loc de hrana obişnuită. Conţinuaţi filtrarea şi aerarea apei, dar intrerupeţi funcţionarea filtrului de UV şi sistemele de ferţilizare CO2 pe durata tratamentului.
NU folosiţi Sera Bakto Tabs în acvarii marine în care aveţi nevertebrate. Schimbaţi parţial apa în fiecare zi, cu ajutorul unui Sera Gravel Washer. In a 8-a zi, schimbaţi 50% din apa şi condiţionaţi apa proaspată cu Aqutan şi Nitrivec.

Compoziţie: faină de peşte, torulă, muste drojdie alimentară, faină de grâu, tubifex, scoici, chironomus, ulei din ficat de cod, spirulină, extracte vegetale, nifurpirinol, larve de tantari.

Atenţie: Nu lăsaţi la îndemâna copiilor şi animalelor de casă!
Numai pentru peştii ornamentali, produsul nu este destinat consumului uman!
Păstraţi la loc întunecos şi rece!
A se utiliza de preferinţă înainte de data înscrisă pe cutie!
Nu folosiţi în combinaţie cu alt tip de hrană!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products