Pret redus!
Sera Oxygen Test O2

Sera Oxygen Test O2

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

15ml

3 Produse

Pe Stoc.

48,05 lei

-5%

50,58 lei

Oxigenul este esential pentru toate organismele vii din acvarii si din bazinele de gradina. Chiar si plantele au nevoie de putin oxigen în timpul noptii.
Concentratia de oxigen din apa este influentata de o gama variata de factori. Aceasta include temperatura apei, gradul de agitare a apei, tipul si numarul de pesti si plante si chiar cantitatile de hrana administrate.
Un deficit de oxigen poate duce la insuficienta respiratorie severa si în unele cazuri la asfixiere.
Astfel de situatii periculoase pot fi determinate rapid prin folosirea kitului sera oxygen Test si apoi remediate cu sera oxypur.

Instructiuni de folosire: agitati bine sticlutele de reactivi înainte de folosire!
1. Clatiti flaconul de reactie bine cu apa de testat apoi umpleti flaconul pâna la buza având grija sa stergeti bine peretii exteriori.
2. Adaugati 6 picaturi de reactiv 1.
3. Adaugati apoi 6 picaturi de reactiv 2, puneti imediat capacul flaconului, având grija sa nu includeti bule de aer, agitati, apoi luati capacul.
4. Acum comparati culoarea precipitatului cu scala de culoare si determinati concentratia oxigenului. Puneti flaconul pe partea alba a scalei de culoare si priviti de dedesubt. Va recomandam sa faceti comparatia la lumina de zi si sa evitati lumina solara directa.
5. Curatare: curatati flaconul cu grija, cu apa de robinet, înainte si dupa fiecare determinare.

Pastrati la loc întunecos si rece. Închideti sticlutele imediat dupa folosire si nu inversati capacele.
Nu lasati la îndemâna copiilor sau animalelor de casa!
Numai pentru pesti ornamentali, nu este destinat consumului uman!

Related Products