Pret redus!
Sera Aqua Test Box 1

Sera Aqua Test Box 1

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 30 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 30 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 6,00 lei.


Produs nou

+ Cu

3 Produse

Pe Stoc.

300,52 lei

-5%

316,34 lei

Teste de analiza pentru determinarea precisa a duritatii totale (GH), duritatii carbonatilor (KH), pH-ului, a concentratiei amoniului (NH4) si amoniacului (NH3), a concentratiei de cupru (Cu), nitrati (NO3), nitriti (NO2), fier (Fe) si fosfati (PO4).
Numai pentru pestii de acvariu – nu este pentru consum uman!
Corosiv: Contine hidroxid de sodiu, hipoclorit de sodiu! Poate provoca arsuri severe. A se pastra sub cheie si a nu se lasa la îndemâna copiilor!
În cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si solicitati asistenta medicala. Purtati manusi de protectie adecvate. Daca va simtiti rau în urma folosirii trusei, solicitati asistenta medicala si aratati medicului prospectul!
Toxic: Contine fenol: Toxic în caz de inhalare, în contact cu pielea sau daca este înghitit. În caz de inhalare inspirati aer proaspat, în caz de ingestie beti multa apa, în cazul contactului cu pielea si ochii, clatiti imediat cu multa apa. Daca nu va simtiti bine, cereti ajutorul medicului.
Iritant: Contine acid sulfuric. Provoaca iritarea pielii si ochilor. Evitati contactul cu pielea sau ochii! În caz de înghitire, beti multa apa si cereti asistenta medicala.

Related Products