Salifert NO3 Nitrate Profi Test

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

60 teste

2 Produse

Pe stoc.

40,00 lei

testarea nitrat
Atunci când un acvariu are regiuni insuficiente private de oxigen ( = zonele anaerobe ) sau veniturile de denitrificare incomplet atunci nitrat va construi -up .
O concentrație prea mare de nitrat poate duce la nedorite corali alge de creștere și acestea pot irita în vecinătatea lor .
Azotat , ca atare, întârzie , de asemenea, o creștere de corali .
Concentrația de nitrați într-o corectă funcționare recif acvariu ar trebui să fie , de preferință, mai mică de 1 mg / L. Numai pește acvarii ar arăta , de obicei, concentrații de nitrați mult mai mari .
Cele mai multe kituri de testare utilizează o procedură în care o anumită parte din nitrat este transformat chimic în nitriți și se măsoară ca atare .
Încă o dată , la fel ca și cu testarea nitrit , interferențe amine are un impact major asupra valorii măsurate . Dacă apare o astfel de ingerință concentrații mult mai mici decât efectiv va fi măsurat .
 
concluzie :
Multe kituri de testare de azotat sunt predispuse la interferențe amină . Acest lucru poate da rezultate mult mai mici decât reală .
Testul nitrat Salifert nu suferă de o astfel de ingerință amină . Ingredientele foarte speciale, permit o masurare foarte rapid și precis .
Gama se întinde de la foarte scăzută la o concentrație de azotat de foarte mare ( aprox. 0.05-20 mg / l sub formă de nitrat - azot sau 0.2-100 mg / l ca ion nitrat ) .
Kitul poate efectua aprox . 60 măsurători .


 
concluzie :
Multe kituri de testare a nitritilor au puterea de a suferi de interferențe amina care rezultă în nitrit toxic nu a fost detectat .
Kit de testare a nitritilor Salifert nu suferă de o astfel de ingerință amină deoarece ingrediente foarte speciale sunt utilizate .
Aceleași ingrediente duce de asemenea la o dezvoltare plin de culoare în câteva minute . Culoarea dezvoltat este foarte intens detectarea luarea de urme chiar minute de nitrit ușor . Este, probabil, este cel mai sensibil , precis și mai rapid nitrit kit de testare disponibile.
 
Kitul poate efectua aprox . 60 măsurători .

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products