Aqua Medic Tonga Pearls

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 13 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 13 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,60 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

110,00 lei

– substrat alb Nou dezvoltat
– Produs în condiții controlate de calitate
– economisirea resurselor, nu este extras din natură
– structura Chimica corespunde nisipului natural de coral
― nici un material fosil
Adecvat pentru utilizare în toate acvariile de apă marina


Trebuie clătit de câteva ori înainte de utilizare

Perle din Tonga sunt complet noi și, prin urmare, un material de calcar unic, produs în condiții controlate de calitate, compoziția și structura cristalului corespunde cu nisip natural de coral. Datorită texturii și aspectului foarte alb, Perlele Tonga sunt ideale ca substrat în acvariilecu apa sarata.
De asemenea, pentru nevertebrate cum ar fi anemone, virmi cu cilindru, viermi de tub și pesti wrasses Tonga este optim, deoarece animalele pot săpa cu ușurință. În plus, acest substrat este ușor deplasat cu usurinta de pestii goby. Perlele din Tonga corespund scheletului calcaros de corali din structura lor de cristal și acesta este baza pentru un acvariu funcțional. Perle din Tonga nu este un material fosil. Acesta nu este nici obținut prin extracția rocii, nici prin îndepărtarea din mare și, prin urmare, nu permite economisirea resurselor și nu conține impurități.

Related Products