Dennerle Calanus FD Organic

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


Produs nou

6 Produse

In stoc.

31,00 lei

Hrana din plakton.

Aceasta hrana compusa 100 din plankton pentru toti pestii de acvariu. Zooplanktonul Calanus, de 2-3 mm se hranesc cu microalgele monocelulare care servesc ca "fabrica de vitamine" in toate oceanele planetelor noastre, facand din ele surse pretioase de nutrieni, aminoacizi esentiali, proteine si grasimi nesaturate de omega 3. Calanus este nutrientul de baza pentru giganticele bancuri de hering din Atlanticul de Nord si este cea mai importanta veriga din natura. Carotenide naturale, cum ar fi astaxanthina ajuta la producerea unor culori extraordinare.

Pestii iubesc gustul de Calanus si chiar si cei mai dificili pesti, prinsi direct din natura pot fi obisnuiti cu hrana uscata, folosind acest produs natural. Calanus FD Organic este de asemenea potrivita ca hrana suplimentara pentru toate tipurile de pesti exotici. 

Dennerle Calanus FD este produsa prin uscarea temperaturi scazute, care va pastra nutrientii si aromele, avand astfel multe avantaje asupra hranei congelate comerciale.

  • Proportie mare de ingrediente naturale, care ajuta la colorare
  • Incurajeaza depunerea si reproducerea
  • Potrivita si pentru pesti mai mari (granule de 2-3mm)
  • 100% zooplancton din Oceanul Arctic (Calanus finmarchicus)
  • Continut mare mare de Omega 3 si de Carotenoide
  • Nu include conservanti

Recomandare de hranire: cat mananca pestii intr-un minut, o data sau de 2 ori pe zi

Related Products