Ocean Nutrition Reef Pulse

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 10 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 10 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,00 lei.


Produs nou

2 Produse

Pe stoc.

102,00 lei

Informatii generale
Reef Pulse, o pudră de alimente de înaltă calitate, este un amestec inovator de selecție zooplancton și fitoplancton, care satisface necesitățile nutriționale unice ale multor specii de corali SPS și LPS, viermilor tub și altor filter feeder omnivore. Dimensiunea largă a dimensiunilor de particule de la 5 la 400 microni îl face o dietă ideală pentru o mare varietate de specii de corali (cum ar fi Euphyllia, Acropora, Montipora, Clavularia, Goniopora, Zoanthids, Scolymia, Dendronephthya, Stylophora, Pocillopora, Seriatopora, Xenia, Anthelia, Echinopora, Alveopora, Leptastrea, Calca, ...). Acestea vor avea o creștere mai rapidă și o colorare mai intensă, când sunt hrănite în mod regulat cu Reef Pulse. Reef Pulse poate fi folosit cu 2 metode diferite de hrănire: hrănirea țintă sau alimentarea cu rezervor, conform următoarelor instrucțiuni de alimentare. Target feed = Umpleți un recipient cu 100ml de apă din rezervor și adăugați, în funcție de densitatea coralului, între 1/4 și 1 linguriță de Reef Pulse. Nu se alimentează mai mult de o linguriță per 400 litri pe zi / Se amestecă bine și se amestecă bine / Se întrerupe filtrarea, scimmerul și circulația în timpul alimentației țintă (pentru a evita îndepărtarea imediată) / Se dispersează un nor de soluție concentrată de alimente peste corali țintă o pipetă sau o seringă) / Când alimentul este consumat, reporniți filtrarea, skimmerul și circulația Alimentarea rezervorului = Umpleți recipientul cu 500 ml apă din rezervor și adăugați, în funcție de densitatea coralului, 1/4 linguriță de Reef Pulse per 400 litri de apă din rezervor . Nu alimenta mai mult de o lingurita pe 400 litri pe zi. / Amestecati si amestecati bine / opriti filtrarea si skimmerul (pentru a evita indepartarea imediata) / adaugati solutia alimentara la acvariu, pompele de circulatie vor dispersa alimentele / restartarea filtrarii si skimmer +/- 10-15 minute mai tarziu (in functie de cat de repede alimentul este consumat)

Alimentarea cu energie pentru corali SPS / LPS și un stimulent nutrițional pentru rezervorul de recife.
Microparticule palpabile care furnizează toți nutrienții esențiali.
Include stimulente pentru proteine ​​pentru a declanșa comportamentul de hrănire în corali SPS și LPS.
Cu proteine ​​marinabile digerabile și aminoacizi liberi, blocuri pentru organismele de recife.
ingrediente
Marine copepods, krill, squid, proteine ​​de pește, drojdie, artemia nauplii, midii, ouă de pește marin, microalgae marine.

Analiza garantată
Proteină 53,0%
Fibre 1,0%
Grăsime 15,0%
Cenușă 10,0%

Related Products

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: