Pret redus!
Sera Fishtamin

Sera Fishtamin

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.


Produs nou

4 Produse

Pe Stoc.

19,95 lei

-5%

21,00 lei

Multi-vitamine pentru stabilitatea pestelui in timpul sau dupa boli, dupa introducerea lor intr-un nou acvariu, pentru reproducere si pentru vitaminizarea hranei pentru puiet. Sera fishtamin este de asemenea potrivit pentru intarirea sistemului imunitar al pestilor de iaz, inainte si dupa hibernare, precum si pentru traversarea situatiilor stresante ca stres, lupte teritoriale sau noi completari. Sera fishtamin contine un complex de 12 vitamine care poate fi picurat direct pe hrana pestilor sau poate fi adaugat direct in apa acvariului. Vitaminele sunt sensibile la lumina! In caz ca pestele nu mai mananca, dozarea in apa acvariului ar trebui sa se faca doar seara, dupa stingerea luminii.

Mod de administrare:

  • In timpul si dupa tratamentul bolii, puneti pe hrana 6-7 picaturi la 50 litri de apa
  • Dupa transportul pestelui sau dupa procesul de schimbare al apei se administreaza 4-6 picaturi pe hrana. Alternativ, se adauga picaturile direct in apa, 6-7 picaturi la 50 de litri. In seara administrarii, luminile trebuie oprite
  • Pentru incercarea de reproducere, se administreaza 4-6 picaturi la 50 litri inainte si dupa 10 zile dupa reproducere

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products