Aquavitro Fuel

Share this

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Produs nou

Pe Stoc. 
Se comanda doar telefonic.

Numai online

Fuel™ este un carbohidrat cuprinzător, vitamina, aminoacizi, acizi grași polinesaturați  pentru a răspunde cerințelor nutriționale frecvent asociate cu corali. Fuel™  conține acid ascorbic într-o bază de Chlorella, care conține un sortiment bogat de aminoacizi și vitamine. Beneficiile pentru sănătate ale Chlorella sunt cunoscute și în timp ce spirulina, o alga similară, a fost utilizate în mod regulat în industrie, aquavitro este primul care utilizeaza Chlorella mult superioară. Fuel™ este formulat pentru a asigura nutrienții disponibile din apele naturale recif tropicale.
Chlorella este o alga unic, care creste in apa dulce. Acesta este extrem de ridicată în enzime, vitamine si minerale, inclusiv vitamina full-B Complex. Acesta este supra-curge cu acizi grași nesaturați, aminoacizi si proteine. Există, de asemenea, vitamine găsite în Chlorella, inclusiv: Vitamina C, pro-vitamina A (B-caroten), tiamină (B1), riboflavina (B2), piridoxina (B6), niacin, acid pantotenic, acid folic, vitamina B12, biotina, colină, vitamina K, acid lipoic, inozitol și. Minerale din Chlorella includ: fosfor, calciu, zinc, iod, magneziu, fier, cupru și. Acesta conține un nivel mai ridicat de aminoacizi decât spirulină și este aprobat de FDA pentru utilizarea cu pești ornamentali.
Dimensiuni disponibile350 ml, 1 L, 2 L, 4 L
Direcții Se agita bine înainte de utilizare. Utilizați un capac interior (7 ml) pentru fiecare L 110 (30 galoane *) de două ori pe săptămână sau după cum este necesar pentru a menține creșterea coralilor.
Notă: capac aquavitro ofera solutii multiple de dozare în funcție de dimensiunea sistemului dumneavoastră. Fiecare fir de capacul interior este de aproximativ 2 ml. Capacul interior conține 7 ml, în timp ce inelul exterior conține 28 ml (35 ml atunci când ambele sunt umplute până la nivelul de capac interior.) Atunci când umplut la partea de sus, capacul conține 49 ml.

Analiza garantat
Valorile minime, cuantumul pe 1 gramMineraleBor 96 microgrameIod 180 micrograme15 g de fierCupru 1 gZinc 5 microgrameMangan 62 microgrameBromură de 300 microgrameCobalt 4 microgrameMolibden 15 gVanadiu 28 microgrameNichel 0.4 gTin 0.2 gRubidiu 1 ugVitaminele A Factori lipotropicAcid ascorbic (vitamina C) 5,0 mgTiamină (B1) 20 microgrameRiboflavina (B2) 20 microgrameNiacina (B3) 250 gColina (B4) 4 gVitamina B12 120.8 gInositol 11 microgrameArginina 300 microgrameGlutamatul 600 microgrameLizină 300 microgrameTirozină 190 microgrameAcizii grași polinesaturați, 600 microgrameIngrediente: Chlorella, acid ascorbic, niacina, pantotenat de calciu, tiamina, riboflavina, inozitol, clorură de colină, vitamina B12

Related Products