DT's Premium Reef Blend

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 44 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 44 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 8,80 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

108,00 lei

Dts live Marine Fitoplancton Premium Reef Blend ofera in mod natural de nutriție necesar pentru locuitorii dvs. de recif, atât prin hrănirea în mod direct unii locuitori recif și de hrănire altele prin creșterea ofertei lor de produse alimentare în mod indirect.
Animalele care se hrănesc în mod direct la fitoplankton includ; scoici, viermi pene aspirator de praf, tunicate, bureți, corali moi si zooplancton (Copepods și larve) nevertebratelor care sunt pradă pentru corali cu pietriș.
DT s live Marine Fitoplancton este o cultură vie concentrata și curățata unic, fără aditivi sau conservanți.
Efectele combinate ale dts trăiesc Marine Fitoplanctonul nu au fost copiate cu fitoplancton conservate sau orice alt produs.
amestec recif premium conține Nannochloropsis oculata, Phaeodactylum tricornutum si Chlorella, cu o dimensiune de celule de 2 ?? 20 microni.
Hrănire DT E live Marine Fitoplancton pentru acvariu de recif va crește foarte mult populația și calitatea nutritivă a copepodelor și a altor vietati din zooplancton, care vor fi disponibile ca hrană pentru coralii duri.
Fitoplanctonul cauzează adesea polipi de coral pentru a se extinde, dar nu se alimentează direct corali cele mai de piatră. Beneficiul oferit de corali de piatră fitoplanctonul este de a crește cantitatea de zooplancton disponibile pentru corali să se hrănească. Cu toate că copepodelor nu este nevoie să se hrănească cu fitoplanctonului vii, grăsimile pe care le stochează sunt determinate de grăsimi pe care le consumă (cu alte cuvinte, ele sunt ceea ce mănâncă). Prin urmare; fitoplancton o calitate mai mare va produce copepodelor mai nutritive.
Hrănire fitoplancton live va determina, de asemenea, populația Mysid să înflorească prin creșterea populației de copepodelor pe care le hrănesc.
Nu există dovezi că corali moi, împreună cu Goniopora și gorgonii pot beneficia, de asemenea, de consumul direct de fitoplancton.
Stabilirea standardelor de înaltă calitate pentru produsele fitoplancton vii din 1996.
Depozitare între 01 ° C - 04 ° C

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products